Grondwerk

Bespaar kostbare tijd en besteed uw grondwerken uit aan Schimmel Overberg B.V. Een kraan huren kan overal, maar puur vakmanschap is schaars. Bij Schimmel Overberg B.V. vindt u de unieke combinatie van benodigd materieel en jarenlange expertise. Wij weten waar we het over hebben en dat uit zich in een uiterst efficiƫnte en doordachte werkwijze.

IMG-20211105-WA0012

Specialistisch grondverzet

Van de voorbereiding voor tuinaanleg tot het ontgraven van bouwputten en van natuurwerk tot grondverzet voor straatwerk: Schimmel Overberg B.V. gaat voortvarend te werk met ervaring, inzicht en praktisch denken. Wij denken graag met u mee en kunnen u, indien gewenst, door onze parate kennis van het gebied voorzien van een persoonlijk advies.

Grondverzetmachines

Iedere situatie is uniek en iedere opdracht vraagt om een eigen aanpak. Naast persoonlijk advies en een efficiƫnte werkwijze staat ons arsenaal aan grondverzetmachines klaar, zodat wij onder iedere omstandigheid snel aan de slag kunnen. Schimmel Overberg B.V. beschikt over een uitgebreid machinepark met machines van achthonderd kilo tot 17 ton. Wij kunnen onze grondwerktuigen bovendien uitrusten met verschillende hulpstukken, zoals een kantelbak of stenenklem.

9909d25f-8e4b-4b0d-add9-b6de9ca6c92c

Benieuwd naar de mogelijkheden om Schimmel Overberg B.V. in te schakelen voor uw graafwerkzaamheden? Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken. Neem contact op voor meer informatie.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.