Rioolwerk

Precisie en vakkundigheid is van groot belang bij de aanleg, vervanging en reiniging van uw riolering. Een goed functionerende ondergrondse infrastructuur is immers van groot belang voor optimaal woon- en werkplezier. Voorkom stank en minimaliseer de werkoverlast: bij Schimmel Overberg B.V. bent u verzekerd van een snel, efficiƫnt en kwalitatief hoogstaand proces.

Aanleggen riolering

Het aanleggen van riolering vereist kennis van zaken en kundige handen. Zelf riool leggen kan aantrekkelijk zijn, omdat het in eerste instantie kostenbesparend lijkt; maar door een keur aan risicofactoren liggen verzakking en verstopping op de loer. Schimmel Overberg B.V. legt uw riool op deskundige wijze aan. Wij kennen de risicofactoren als geen ander en gaan daarom voortvarend te werk. U bent bovendien verzekerd van minimale werkoverlast, daar wij eventueel direct het grond- en straatwerk kunnen herstellen.

Riolering reinigen en vervangen

Is uw riool verstopt of dient deze vervangen te worden? Bij reiniging van uw riolering minimaliseert Schimmel Overberg B.V. de overlast door gebruik te maken van blaastechniek. Een specialistische rioolreiniger spoelt door middel van hoge druk uw riool- en leidingwerk eenvoudig schoon. Veelal is de verstopping daarmee verholpen.

Indien nodig kunnen wij bovendien tevens de riolering vervangen. Bij oude gres-pijpen, bijvoorbeeld, kan het raadzaam zijn om deze te vernieuwen met PVC-materiaal. Schimmel Overberg B.V. neemt u daarbij al het werk uit handen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een persoonlijk advies.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.