Sloopwerk

Kostenbesparend en duurzaam slopen? Schimmel Overberg B.V. voert alle sloopwerken uiterst verantwoord en efficiƫnt uit. Wij verheffen het slopen tot een kunst en verzekeren u van een succesvolle samenwerking.

sloopbedrijf gelderland veluwe utrecht

Kostenbesparend en duurzaam slopen

Hoewel het slopen wordt genoemd, is sloopwerk voor Schimmel Overberg B.V. eerder een proces van duurzame demontage. Wij halen uw pand of het te slopen object zorgvuldig uit elkaar, waarbij wij het materiaal direct sorteren. Dit bespaart kosten bij de erkend afvalverwerker, waar wij het gesorteerde puin naar transporten. Zodoende is het sloopproces niet alleen duurzaam, maar tevens kostenbesparend.

Totaalsloop en renovatiesloop

Of het nu gaat om een totaalsloop of een renovatiesloop, waarbij slechts een deel van het pand of gebouw wordt verwijderd: met kennis en kunde behoudt Schimmel Overberg B.V. van inventarisatie tot oplevering het overzicht. Een arsenaal aan machines ondersteunt ons bij de uitvoering van het traject. Groot en klein materieel en diverse hulpstukken zorgen ervoor dat wij onder vrijwel alle omstandigheden vooruitstrevend te werk kunnen gaan.

Totaalsloop en nieuwbouw

Wilt u een bestaand pand slopen en vervangen voor nieuwbouw? Of wilt u het terrein een nieuwe invulling geven? Schimmel Overberg B.V. staat u graag het hele proces terzijde. Wij zijn niet alleen uiterst vakkundige slopers, maar tevens expert in grondwerk en straatwerk. Zodoende kunnen wij het terrein bouwklaar maken, bestraten en/of het leidingwerk op ons nemen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.